Arată spre Reghecampf pentru lipsa de rezultate a Craiovei

După cinci meciuri fără victorie ale Universităţii Craiova, Marcel Popescu arată cu degetul spre banca tehnică. Acesta spune că echipa pregătită de „Reghe” se află mult sub aşteptările fanilor şi departe de nivelul condiţiilor puse la dispoziţie de club.

Prima voce din cadrul Universităţii Craiova care acuză rezultatele slabe ale lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a formaţiei din Bănie este cea a managerului general al oltenior, Marcel Popescu. Acesta spune că echipa pregătită de „Reghe” se află mult sub aşteptările fanilor şi departe de nivelul condiţiilor puse la dispoziţie de club.

Marcel Popescu i-a sfătuit pe ziarişti să-l chestioneze în această privinţă pe antrenorul principal, la conferinţa de presă. Interesant este că Marcel Popescu a catalogat 2021 drept „un an prost” pentru Universitatea Craiova, deşi formaţia din Bănie a cucerit două trofee, Cupa României şi Supercupa României.

Totodată, conducătorul oltenilor consideră că în proporţie de 80 la sută, CFR Cluj este campioană şi în acest sezon. „Sper să câştigăm cele două meciuri rămase, dar întrebarea trebuie pusă la conferinţa de presă în zona tehnică. Eu v-am spus din punct de vedere al adminstrativului, pentru că nu este posibil ca un club organizat exemplar, ca un club care nu are niciun fel de probleme şi poate fi dat drept exemplu în fotbalul românesc, să aibă o echipă mult sub aşteptările suporterilor şi mult sub condiţiile pe care le oferă clubul” a declarat Marcel Popescu care o vede pe CFR campioană: „Ca şi voi, ca şi toţi care aşteptau multe de la noi şi le-am oferit puţine, sper să se termine un an prost şi să înceapă un 2022 care să însemne altceva pentru echipa de fotbal Universitatea Craiova. Una e să te gândeşti la titlu, alta e să poţi să-l câştigi. Eu sunt optimist în general, dar sunt şi realist şi cu cât distanţa creşte, cu atât şansele de a câştiga titlul sunt mai mici. În schimb, va fi o semifinală interesantă de Cupa României, fiindcă posibilii adversari rămaşi sunt surprize în acest sezon. La ce am văzut până acum, CFR Cluj este, din punctul meu de vedere, 80 % campioana României şi anul acesta. Dar să nu le dăm titlul din iarnă, competiţia continuă. Ca să luăm titlul, trebuie să se întâmple de un miracol, în primul rând în cele 9 etape luăm măcar 25 de puncte şi în play-off să avem acelaşi parcurs. Aşa, şansele devin reale. Acum doi ani nimeni nu dădea nicio şansă Universităţii Craiova şi au fost manevre de culise care au împiedicat Universitatea Craiova să ia campionatul atunci”.

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: