Aur la ultima competiţie a anului pentru CS Pandurii

Clubul CS Pandurii încheie anul cu o medalie de aur la ultima competiţie oficială din 2021. Pugilistul clubului gorjean, Mario Teodosescu, a devenit campion naţional după ce a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Cadeți.

Sportivul Ștefan Mario Teodosescu, legitimat la  CS Pandurii Târgu Jiu, a cucerit titlul de campion național al României la box, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 75 de kilograme la Campionatul Național de Cadeți. Boxerul are 14 ani şi a luat parte la Naţionalele de Cadeţi care s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii la Brăila.

Antrenor la secţia de box a CS Pandurii, Doru Neamțu a mulţumit pentru sprijinul acordat la câştigarea acestei medalii directorului clubului, Mihai Prunariu, dar și antrenorului Petrișor Gănănău. ”Teodosescu Mario devine campionul național al categoriei 75 kg, la Campionatul Național de cadeții desfășurat la Brăila. Mulțumesc conducerii CS Pandurii pentru încredere, în special domnului director, Mihai Prunariu. Felicitări, Mario! Mulțumesc Petrișor Gănănău pentru sprijinul acordat în pregătirea sportivului”, a transmis antrenorul Doru Neamțu.

Ștefan Mario Teodosescu este vâlcean dar este legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu iar anul acesta a câştigat medalia de aur şi la Cupa României  pentru cadeţi. Sportivul a făcut parte şi din lotul României care a participat la Campionatele Europene de Cadeţi unde a fost aproape de o medalie.

Galerie foto


Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: