CSM Târgu Jiu, oprită de FC Argeş din seria pozitivă

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea din etapa a-11-a din Liga Naţională disputată duminică, 12 decembrie, pe terenul echipei FC Argeş Piteşti, scor 67-82. Gorjenii de la CSM au fost opriţi astfel de piteşteni din serie de rezultate foarte bune din ultima perioadă.

Echipa din Trivale a reuşit să întrerupă seria bună, de 4 victorii consecutive a echipei din Târgu Jiu. Jordanco Davitkov a început meciul din Trivale cu următorul „5”: Porter Troupe, Brandon Sly, Kevin Allen, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie. Ehipa lui Davitkov a fost cea care a deschis tabela prin Brandon Sly iar finalul primului sfert le-a aparţinut tot gorjenilor care au punctat prin Kevin Allen, Porter Troupe şi Octavian Ilie iar prima parte a jocului a revenit CSM Târgu Jiu, scor 19-13.

Echipa din Piteşti s-a impus însă în sfertul doi cu 28-18 şi a intrat la vestiare cu un avans de 4 puncte, scor 41-37. Finalul sfertului 3 le-a aparţinut tot gazdelor care s-au impus cu 20-15 şi au intrat în decisiv la scorul de 61-52 iar scorul final al confruntării a fost 82-67 pentru FC Argeş Piteşti.

Cel mai bun om al gorjenilor a fost Brandon Sly cu 26 de puncte marcate, 2 recuperări şi o pasă decisivă. Evoluţii bune au avut şi Ahmed Bashir cu 12 puncte reuşite şi Porter Troupe cu 4 recuperări, 2 asisturi şi 9 puncte, în timp ce Kevin Allen areuşit doar 6 puncte şi un asist, dar a fost cel mai bun la recuperare, cu 16 mingi câştigate.

După acest meci, piteştenii au urcat pe locul 2 în LNBM, în timp ce echipa din Târgu Jiu este pe locul 12 cu 15 puncte acumulate, la egalitate cu alte 4 echipe din clasament şi la doar un punct distanţă de ultima poziţie ce asigură prezenţa în play-off.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: