Un gorjean va antrena FCU Craiova până la finalul anului

FCU Craiova a schimbat trei antrenori principali în acest sezon, Adi Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică. Până la finalul anului, cel puțin, echipa va fi condusă de al patrulea, gorjeanul Dan Vasilică, aflat în staff-ul echipei oltene.

Marcel Pușcaș a spus că pe Adrian Mititelu l-a costat 250.000 de euro cele trei staff-uri de antrenori schimbate de cei de la FCU Craiova. Marcel Pușcaș a vorbit la PROX despre situația de la FC Universitatea Craiova și a anunțat cine va antrena echipa în ultimele două etape din acest an.

Pe banca oltenilor se va afla gorjeanul Dan Vasilică, dar directorul executiv al alb-albaștrilor nu a exclus nici o posibilă revenire a lui Adi Mutu în Bănie.

„Adrian Mutu? Orice este posibil. Dar să vedem dacă este disponibilă această variantă.  Eu am spus că, într-o zi, Mutu va fi selecționerul României. La Craiova, Mutu a avut ghinionul că nu a avut toți jucătorii disponibili în pregătiri, a spus Pușcaș care a dezvăluit cine va conduce FCU până la finalul anului: „Dan Vasilică va conduce echipa până la finalul anului, apoi vom alege un antrenor care să stea până la finalul campionatului, altfel riscăm să bulversăm echipa. Cu cele trei staff-uri s-au cheltuit peste 250.000 de euro, iar rezultatele nu sunt cele așteptate. Sunt convins că vom aduce patru-cinci jucători în această perioadă de transferuri, la fel cum ne vom despărţi de patru-cinci jucători. Nu pot găsi o cauză, poate doar atitudinea. Există o autosuficiență. Patronul s-a gândit că una dintre cauze o reprezintă antrenorii".

Vizualizări: 4,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: