Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu încheie anul pe podium

Handbalistele junioare 3 de la CSM Târgu Jiu au obţinut o victorie clară în lupta cu principala contracandidată la un loc pe podium, FEFS Craiova. În urma acestui meci junioarele 3 ale CSM încheie pe podium acest an, fiind a treia echipă clasată în Seria G a Campionatului Naţional.

Sâmbătă, 11 decembrie, în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova, echipa pregătită de Radu Costel a trecut fără probleme de FEFS Craiova, scor 36-21. Meciul a contat pentru etapa a-9-a din Seria G din Campionatul Naţional rezervat junioarelor 3 iar victoria din Bănie a consolidat locul 3 în clasament pentru CSM Târgu Jiu.

Gorjencele au plecat la Craiova cu gândul de a scoate cât mai multe puncte din confruntarea cu FEFS, pentru a încheia anul pe locul 3 în Seria G. Elevele lui Radu Costel au intrat hotărâte pe teren să încheie anul cu o victorie şi au trecut la cârma jocului încă din startul confruntării. CSM conducea cu 4-1 după primele 5 minute de joc. Handbalistele din Târgu Jiu şi-au mărit constant avantajul pe tabelă până la 11-4 în minutul 19. Ultimul gol al primei reprize le-a aparţinut tot gorjencelor care au terminat prima parte a jocului cu un avans de 7 goluri, scor 12-5.

Repriza secundă a început tot cu CSM Târgu Jiu la conducere, care şi-a păstrat minute bune un avans de două goluri pe tabelă, scor 3-1, 5-3 şi 7-5. Echipa lui Radu Costel a forţat şi şi-a mărit diferenţa la 5 goluri, 12-7. Finalul celei de a doua reprize le-a găsit pe fetele de la CSM Târgu Jiu în avantaj de 4 goluri, scor 13-9.  

Şi ultima repriză a început tot în nota de dominare a echipei CSM Târgu Jiu care a făcut repede 3-1 pe tabelă, apoi 6-2 şi 8-3. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu, deşi aveau asigurată victoria în acest meci, nu au lăsat garda jos şi au terminat victorioase şi ultima repriză a meciului, scor 11-7, iar la general scorul a fost 36-21, după cum a informat site-ul oficial al clubului.

Alesia Cismaşu, cu 13 goluri reuşite, şi Raluca Chiriac, cu 12 goluri, au fost cele mai bune jucătoare de pe teren.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: