Penalty-uri neacordate la FC Voluntari – Universitatea Craiova

Meciul dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, scor 1-1, a fost umbrit de două greșeli mari de arbitraj. Centralul întâlnirii este acuzat că nu a dictat două penalty-uri pentru cele două formații.

Tot mai mulți „centrali” delegați de CCA au făcut greșeli mari de arbitraj în Liga 1, iar la partida FC Voluntari – Universitatea Craiova au existat două erori care puteau să schimbe parcursul meciului. „Centralul” Horia Mladinovici a refuzat câte un penalty pentru fiecare echipă în partida jucată pe stadionul „Anghel Iordănescu”, iar acesta este și motivul care l-a făcut pe Laurențiu Reghecampf să răbufnească la adresa arbitrajului.

Prima fază controversată a avut loc în minutul 6 al partidei FC Voluntari – Universitatea Craiova, la 0-0, atunci când formația lui Liviu Ciobotariu ar fi trebuit să primească o lovitură de la „11” metri. Marcelo Lopes a pasat către Vadim Rață, fotbalist care se afla în careul lui David Lazar, iar mijlocașul a fost faultat de Vladimir Screciu după ce apărătorul a ratat intervenția la balon.

Un alt moment controversat a avut loc în minutul 55 al partidei de pe stadionul „Anghel Iordănescu”, atunci când trupa lui Laurențiu Reghecampf ar fi meritat și ea să primească o lovitură de la „11” metri. În urma unui corner, Meleke i-a prins piciorul lui Mihai Bălașa, iar fundașul Universității Craiova a cerut penalty, dar Horia Mladinovici a lăsat jocul liber. Aceasta fază era foarte importantă pentru Universitatea Craiova, toate acestea deoarece oltenii erau conduși în minutul 55 cu scorul de 1-0.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: