Are 10 la Titularizare. „Nu cred că voi prinde un post”

Tatiana Cilibiu din satul Valea cu Apă al comunei gorjene Fărcășești a reuşit să obţină media 10 la examenul de titularizare din acest an. Chiar dacă a obţinut nota maximă, Tatiana Cilibiu nu crede că are șanse să obțină unul dintre cele patru posturi de educatori disponibile. ”Mi-au dat 8 la inspecţia la clasă. S-au legat de modul cum eram îmbrăcată”, a spus profesorul de 10.

Tatiana Cilibiu are 34 de ani, este mama a doi copii de 14 și 15 ani, iar în anul școlar 2017-2018 a lucrat ca suplinitor pe disciplina istorie la Școala Gimnazială Urdari. Tatiana Cilibiu spune că nu se aștepta să ia nota maximă la acest examen. ”Am dat pe limba română 7 ani și am făcut conversia la Craiova. M-am înscris pe educatori, însă n-am sperat niciodată că voi ajunge la 10. Sunt persoane care au dat de foarte mulţi ani și consideram că oricine poate fi mai bun decât mine dintre cei care au dat pe educatori”, a spus aceasta.

S-a înscris la examenul de titularizare din acest an în speranța că va prinde unul dintre posturile de educatori disponibile la Grădinița ”Mihai Eminescu” din Târgu Jiu. Chiar dacă a luat nota maximă la titularizare, Tatiana Cilibiu crede că nu va prinde un post de educator. ”Nu sper că mă voi titulariza, deși sunt 4 posturi, pentru că am 8 la inspecție. Mi-au dat 8 la inspecție și contează, este 25% din medie. O doamnă, Văduva Larisa, nici măcar nu mi-a dat notă pe ce am făcut. S-a legat de modul cum eram îmbrăcată. Nici nu mi-a argumentat. Nu meritam, am muncit foarte mult. A fost o dezamăgire. Aș fi a patra în situația de față, dar dacă vor face contestaţie şi se vor mări notele nu voi avea șansă. Eu am fost necalificată pe istorie, nu am prins pe română, nu am mers la titularizare anul trecut din cauza unor probleme de sănătate”, a mai spus Tatiana Cilibiu.

Profesorul cu nota cea mai mare la examenul de titularizare în Gorj nu știe dacă sau unde va lucra în anul școlar 2018-2019. Fiind necalificată, nu are dreptul de continuitate la unitatea unde a prestat activitate în anul școlar care s-a încheiat. ”Vor veni detașări, transfer, pretransfer și nu va mai rămâne aproape nimic. Este posibil să nu pot să lucrez în învăţământ. Sau, dacă voi prinde, voi prinde departe, unde nu se duce nimeni”, a mai spus Tatiana Cilibiu.

Şedinţa de repartizare a posturilor titularizabile la nivelul județului Gorj va avea loc în data de 25 iulie.

Au fost şi medii de 1

Chiar dacă nu au luat 10 la examenul de Titularizare, puțin le-a lipsit să ia media maximă. Roxana Berescu din Cătunele a obținut media 9.70, Elena Duțuleasa din Turceni-9.85, Mihaela Hodineți din Jupânești- 9.80.

La polul opus, cu mediile cele mai mici, s-au aflat Daniela Popescu din Târgu Jiu, cu media 1, la fel și Elena Diana Safta din Aninoasa. Eliza Schiintee Dodenciu din Târgu Jiu a fost notată cu 1.20, iar Elena Roșoga din Crușeț a obținut media 1.60 la acest examen.

Vizualizări: 13,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: