ISU Gorj a devenit campioană mondială la Jocurile Internaționale ale Polițiștilor

Echipa de fotbal a ISU Gorj, având în componență pompieri și polițiști, a devenit campioană mondială la cel mai iubit sport!  Echipa IPA Regiune 3 Gorj a încheiat competiția IPA GAMES 2024 pe primul loc și a devenit campioană mondială.

ISU Gorj a felicitat colegii care au participat la Jocurile Internaționale ale Poliției. International Police Association a reunit în România sute de sportivi din toată lumea care s-au întrecut la mai multe sporturi, pe baza sportivă de la Cheile Grădiștei.

Pompierii și polițiștii gorjeni au reușit să se impună și au devenit campioni mondiali, fiind felicitați de colegi. „Echipele de fotbal ale IPA din Germania, Lituania, Slovenia, Grecia, Portugalia, Israel, Slovacia, Serbia, Bulgaria și Muntenegru s-au dovedit neputincioase în fața dăruirii și ambiției echipei noastre. Echipa IPA Regiune 3 Gorj, formată din pompieri militari din cadrul ISU Gorj, a terminat competiția IPA GAMES 2024 campioană! Cu siguranță, toți străinii prezenți, jucători, antrenori, membri ai staff-ului, își vor aminti de România, de județul Gorj, de ISU Gorj! Felicitări băieților noștri pentru această performață care ne aduce mândrie! Bravo români!”, se arată în comunicatul celor de la ISU Gorj.

Competiția care se desfășoară la Cheile Grădiștei, în județul Brașov, în perioada 19-24 mai 2024, a reunit sportivi din 31 de tări care s-au întrecut în mai multe sporturi: fotbal, judo, tenis de masă, volei, baschet, șah, biatlon, trageri cu armamentul și  alergare pe o distanță de 5000 de metri.

          

Galerie foto



Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: