Oltenii sunt siguri că au cel puțin un jucător la Euro 2024!

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, nu a anunţat încă lotul pentru Euro 2024, acolo unde Universitatea Craiova propune trei jucători pentru tricolor, pe Nicuşor Bancu, Alexandru Mitriţă şi Vladimir Screciu. Clubul din Bănie are certitudinea însă că unul dintre fotbaliştii săi va fi prezent la turneul din Germania însă cu lotul altei țări.

Astfel, mijlocaşul Anzor Mekvabişvili a fost convocat de selecţionerul Willy Sagnol în lotul Georgiei pentru Euro 2024. Mijlocaşul de 22 de ani are 13 prezenţe în lotul naţionalei gruzine.

Universitatea Craiova ar mai fi putut avea un jucător străin la EURO 2024, dar s-a despărţit în iarnă de slovenul Jasmin Kurtic, care evoluează acum în Serie B, la Sudtirol.

Georgia a hotărât care sunt fotbaliștii pentru EURO 2024, iar printre aceștia se numără și Anzor Mekvabişvili, de la Universitatea Craiova.

„Mijlocașul nostru este în lotul Georgiei pentru UEFA EURO 2024 în debutul Naționalei sale la un turneu final. Mult succes, Mekva!”, a fost mesajul clubului din Bănie.

Adus în iarnă pentru 750.000 de euro de la Dinamo Tbilisi, Anzor Mekvabişvili a evoluat în 19 meciuri pentru Universitatea Craiova, fără a reuşi vreun gol sau un assist.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: