Campionii de la Vulturii Fărcășești sunt mândri de colegii lor polițiști!

Doi jucători ai campioanei Gorjului din acest an, Vulturii Fărcășești, participă în aceste zile la Jocurile Internaționale ale Polițiștilor. Competiția are loc în România iar Luis Scurtu și Alex Mainerici au îmbrăcat tricoul naționalei României în cadrul competiției IPA GAMES 2024.

Clubul gorjean unde sunt legitimați cei doi jucători se mândrește cu prestația acestora la Jocurile Internaționale ale Polițiștilor de la Brașov. „International Police Association reunește sportivi din 31 de țări, iar băieții noștri fac parte din echipa Regiunii 3 Gorj, echipă formată din pompieri din cadrul ISU Gorj. Iar debutul a fost cum nu se poate mai bun, echipa la care activează Luis și Alex trecând fără probleme de Lituania, scor 6-2, respectiv Slovenia, scor 5-3. Le ținem pumnii și le urăm mult succes!”, le-a transmis pe pagina oficială, clubul din Fărcășești celor doi jucători.

Pentru prima dată,  IPA Games 2024 – Jocurile Internaționale ale Polițiștilor, se desfășoară în România, la Cheile Grădiștei.

Peste 800 de sportivi participă la IPA Games 2024 desfășurate pe baza sportivă modernă de la Cheile Grădiștei, ce care a făcut posibil ca România să găzduiască pentru prima dată jocurile sportive ale polițiștilor.

Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediție se bucură de participarea a 800 de sportivi din 32 de țări. România este reprezentată de 135 de sportivi, la toate cele 9 discipline de concurs.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: