Are un plan pentru sănătatea cetățenilor: dispensar și locuințe pentru medici

La Bolboși, cabinetele medicilor de familie funcționează în apartamentele blocului din localitate, unde condițiile nu sunt deloc bune. De aceea, primarul Viorel Rotaru vrea să facă un dispensar nou-nouț cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI).

Dispensarul va fi construit în satul Miclosu și este prevăzut cu șase cabinete. ”Am făcut o solicitare la Compania Națională de Investiții să facem un dispensar în comună. Va fi un dispensar medical cu șase cabinete, unde își vor desfășura activitatea medicii de familie, un medic stomatolog și să vedem ce solicitări mai avem. În prezent, medicii de familie își desfășoară activitatea în apartamentele blocului de lângă primăriei unde condițiile nu sunt tocmai din cele mai bune”, a spus Viorel Rotaru, primarul din Bolboși.

După ce medicii de familie se vor muta cu cabinetele în noul dispensar construit, blocul unde este desfășurată acum activitatea medicală, va intra în reabilitare. ”Blocul va fi de asemenea modernizat. Avem acolo șase apartament și o să le amenajăm în locuințe sociale pentru cetățenii aflați în dificultate, dar o să folosim câteva și ca locuințe de serviciu pentru cadrele didactice care fac naveta”, a declarat edilul din Bolboși.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: