Are un singur microbuz școlar, și acela degradat

Prefectul de Gorj a fost într-un control la o școală din Bolboși, după ce în spațiul public au apărut informații cum că elevii ar învăța în condiții greu de imaginat, fiind vorba despre mucegai în sălile de clasă. Corneliu Răducan Morega spune că există spații în care elevii să învețe, fiind clase suficiente, iar în acea școală nu există activitate didactică, momentan.

O problemă mai mare o constituie lipsa unui microbuz școlar, mai afirmă prefectul de Gorj. Corneliu Răducan Morega dă asigurări că naveta elevilor va fi asigurată, luând în calcul chiar și transferarea unui microbuz de la o altă unitate școlară de pe raza județului.

”Era o școală cu ceva probleme, nu atât de mari așa cum a apărut. Principala problemă nu este școala, tocmai că există suficient de multe spații unde elevii pot învăța. Sunt clase suficiente. În acea școală nu există activitate didactică, momentan. Marea problemă este legată de lipsa unui microbuz pentru aducerea elevilor la școală. Există doar un singur microbuz și acela se află într-o avansată stare de degradare. Este nevoie acută de încă un microbuz. A rămas în analiză la nivelul Prefecturii Gorj să vedem dacă vom putea face ceva permutări de microbuze, să facem un protocol. Sperăm să-i dăm primarului de acolo o veste bună”, a spus prefectul de Gorj.

Vizualizări: 1,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: