Arest la domiciliu prelungit pentru angajatul DSV Gorj

Cristinel Iulius Lupulescu, angajatul Direcției Sanitar Veterinare Gorj, care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni, iar pe soțul acesteia l-a băgat în spital, va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. Decizia a fost luată marți de Judecătoria Târgu Jiu.

Bărbatul are voie să părăsească locuința din Târgu Jiu doar pentru a merge la serviciu.
„În temeiul art. 221 alin.(1) din Codul de procedură penală, dispune ca inculpatul L.I.C. să nu părăsească imobilul unde locuiește, situat în municipiul (...) fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza, şi de a se supune restricţiilor stabilite de acesta, cu excepția intervalului orar 08:00-17:30, în zilele de luni până joi, și în intervalul orar 08:00-14:30 în ziua de vineri, în vederea prezentării la locul de muncă, pe un traseu stabilit de către organele de supraveghere”, se arată în decizia instanței, care poate fi contestată.
Angajatul DSVSA Gorj a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Accidentul a avut loc pe Bulevardul Constantin Brâncuși, în spatele Prefecturii Gorj, pe data de 20 martie. Două persoane, soț și soție, au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Femeia de 57 de ani a murit pe loc, iar bărbatul a ajuns la spital.
Potrivit poliției, Lupulescu avea o alcoolemie de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
După aproape două luni de arest preventiv, angajatul DSV Gorj a fost trimis acasă, în arest la domiciliu.

Vizualizări: 3,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: