Arestat după ce a furat o maşină cu cheia de rezervă

În după-amiaza acestei zile, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au reţinut un bărbat de 43 de ani, suspectat că a sustras un autoturism. Autovehiculul a fost restituit de poliţişti, părţii vătămate.

La data de 4 ianuarie a.c., ora 14:05, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată de către M.T.F., de 36 ani, despre faptul că în intervalul orar 12:00-13:00, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, parcat pe str. Constantin Săvoiu, valoarea autovehiculului fiind estimată la suma de 2.500 de euro.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că este posibil ca furtul să fi fost favorizat de faptul că, în momentul în care a părăsit autovehiculul, partea vătămată nu l-a asigurat corespunzător, iar suspectul să fi folosit pentru pornirea maşinii, tocmai cheia de rezervă pe care proprietarul o ţinea în autovehicul.

La câteva ore de la sesizare, poliţiştii au găsit autoturismul parcat pe str. Vasile Alecsandri din municipiul Tg-Jiu.

Astăzi, 5 ianuarie a.c., în urma activităţilor de investigare desfăşurate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat suspectul furtului. Suspectul, D.B., de 43 ani, din Tg-Jiu, a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

La data de 06.01.2011, poliţiştii îl vor prezenta pe D.B. cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: