Arestaţi după ce au tâlhărit un adolescent

Marţi, 11 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj i-au prezentat cu propunere de arestare preventivă, pe cei doi suspecţi reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg-Jiu. Instanţa de judecată a dispus faţă de aceştia, măsura  interdicţiei de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 29 de zile.

Reamintim faptul că la data de 10 ianuarie a.c., ora 18:00, la sediul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj s-a prezentat un minor de 17 ani, care a sesizat faptul că în jurul orelor 13:00, în timp ce se deplasa în zona Pasarelă, pe o aleea de lângă calea ferată, în apropiere de sediul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale Tg. Jiu, a fost acostat de doi tineri care, prin violenţă, i-au sustras telefonul mobil.

Poliţiştii Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj, în urma investigaţiilor efectuate, au stabilit că suspecţi de comiterea faptei sunt Ş.D., de 18 ani, din comuna Arcani, judeţul Gorj şi un minor în vârstă de 16 ani, din Tg. Jiu. Telefonul, evaluat de victimă la suma de 500 lei, a fost recuperat de poliţiştii TF de la o casă de amanet din zona Pieţei 9 Mai din Tg-Jiu, fiind restituit părţii vătămate.

Biroul de presă

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: