Ion Tudor aşteaptă să iasă la pensie şi se apucă de politică

Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu, ocupă funcţii de conducere de peste 30 de ani. De-a lungul carierei sale a format echipe, însă a avut de a face şi cu persoane certate cu disciplina. Deşi nu este o fire răzbunătoare, spune că ţine minte şi nu rămâne niciodată dator. Ion Tudor iubeşte petrecerile cu lăutari şi munca din gospodărie. Şeful poliţiştilor locali îşi doreşte să iasa la pensie pentru a se apuca de politică.

Ion Tudor a devenit şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu în anul 2005, după ce mai mulţi ani ocupase funcţia de director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului. Pe parcursul a aproximativ 35 de ani de activitate deţinut mai multe funcţii de conducere atât în armată cât şi în serviciile civile. “Toată viaţa am fost şef, inclusiv în perioada stagiului militar cât şi la Şcoala militară de ofiţeri. De-a lungul carierei mele am format echipe, însă am avut de a face şi cu indivizi certaţi cu disciplina. Nu sunt o fire răzbunătoare şi nici adeptul vânătorii de greşeli, însă ţin minte şi nu rămân niciodată dator. Pentru a avea satisfacţii, o persoană cu funcţie de conducere trebuie să fie un om drept care să ofere aceeaşi şansă tuturor şi mai ales să ştie să-şi formeze subalternii. Dacă nu există o echipă pe care să te poţi baza oricând, o instituţie nu poate funcţiona”, a declarat Ion Tudor.

Iubeşte petrecerile şi obiceiurile de la sate

Şeful poliţiştilor comunitari iubeşte petrecerile cu lăutari şi horele gorjeneşti. “Îmi plac lăutarii şi muzica populară. Am învăţat să joc după vioară şi nu după casetofon. Iubesc obiceiurile de la sate şi îmi pare rău că au dispărut cele mai frumoase tradiţii. Îmi lipsesc întâlnirile de altădată de la hora satului de Paşti sau de Crăciun”, a mai precizat Ion Tudor.

În timpul liber, şeful Poliţiei Locale munceşte în gospodărie şi are grijă de animale. “Îmi place să stau la curte şi să am păsări şi animale. La curte mă simt stăpân pe ce-i al meu. Cei care locuiesc la bloc nu au aceeaşi satisfacţie. Din momentul în care ieşi la scară nu te mai simţi stăpân pe ce-i al tău”, a declarat Ion Tudor.

Om politic, la pensie

Şeful Poliţiei Locale spune că nu-şi va mai schimba locul de munca, iar atunci când va ieşi la pensie se va dedica politicii. “Nu-mi doresc să mai schimb instituţia deoarece vreau să continui ce am început. După aceea o să-mi iau geanta de avocat, pe care deja o am pregătită şi voi ieşi la pensie. Atunci mă voi apuca de politică pentru că ştiu foarte multă politică, iar acum nu o pot practica din cauza meseriei mele”, a declarat Ion Tudor.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: