Arhiepiscopia Craiovei, sprijin pentru un tânăr din Târgu Jiu

Arhiepiscopia Craiovei vine în ajutorul tânărului Robert Oproiu, cântăreț la Biserica Sfinții Voievoizi din municipiul Târgu Jiu. El a fost victima unui accident rutier, iar acum se află pe patul de spital, într-o unitate medicală din Capitală.

Robert Oproiu a ajuns în stare gravă la spital chiar în prima zi de Paște. Mașina pe care o conducea a fost spulberată de o alta al cărui șofer a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Medicii gorjeni l-au băgat de urgență în operație, iar după ce l-au stabilizat, au decis să îl trimită la Spitalul Floreasca din București. În prezent acesta se află în secția de ATI a unității medicale. În urma accidentului s-a ales cu multiple afecțiuni: traumatism la nivelul vezicii urinare, fractură deschisă tibie dreapta, fractură femur stâng, fractură platou tibial stâng imobilizate în atelă gipsată cu puls prezent, fractură epifiză distală radius redusă şi imobilizată, fractură claviculă stânga, coloana deplasată, afectare pulmonară. 

În continuare, Robert are saturația de oxigen mică şi necesită o transfuzie de sânge, Grupa AB4, dar la Centrele de Transfuzii se primește orice grupă de sânge. 

Gorjenii au sărit deja în ajutorul lui Robert și au mers să doneze, iar acum, Arhiepiscopia Craiovei se alătură acestei cauze cu o campanie umanitară „Împreună pentru Robert”.

„La iniţiativa şi cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, în Arhiepiscopia Craiovei a început Campania de ajutorare - „Împreună pentru Robert” - a tânărului teolog Oproiu Robert Vasile (21 de ani). (...)

Cum îl putem ajuta pe Robert?

Fiecare dintre noi poate ajuta prin donarea de sânge, grupa AB4, dar se primește orice grupă! De asemenea, îl putem ajuta financiar prin donații în cele două conturi bancare la care are acces tatăl său:

Nume Titular: Oproiu Vasile Robert 

IBAN: RO50RNCB0572167593290001

Nume Titular: Oproiu Vasile (tatăl)

IBAN: RO06BRDE200SV09840242000”, a transmis Arhiepiscopia Craiovei.

Robert Oproiu a fost rănit într-un accident de circulație care a avut loc în comuna Drăguțești, în prima zi de Paște. Pe lângă el, alte șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: