Mihai Merlușcă, întâlnire cu târgujienii. Cum a ajuns să construiască un aerodrom?

Mihai Merlușcă, fondatorul Aerodromului Târgu Jiu Barza, se întâlnește joi, 20 aprilie, de la 18:30, cu tinerii din municipiu, la Centrul de Tineret. 

Mihai Merlușcă a pus bazele unui aerodrom care servește întregul județ, atunci când autoritățile, cu tot cu pârghiile de care dispun, s-au dovedit inutile. El le va spune celor prezenți cum a început pasiunea pentru avioane și zbor, care au fost costurile, nu doar cele financiare, ce înseamnă aerodromul pentru el și care sunt planurile de viitor. O poveste care poate inspira mulți tineri să nu renunțe când e greu. Pe 29 aprilie, la Aerodrom Barza are loc Barza AirShow, un miting aviatic cu zeci de avioane.

Evenimentul este organizat de Federația START și Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație în cadrul programelor Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România, în parteneriat cu Primăria Târgu Jiu.

”A început în Gorj un proiect unic, realizarea unui aerodrom, cu fondurile sale și multa pasiune.

A avut ales dintre a-și construi o casă pentru familia sa ori a construi un aerodrom pentru toți.

Pasiunea lui pentru zbor și zgomotul făcut de Albinuța, celebrul avion galben, i-a inspirat și pe alții. Astăzi, la Barza este dovada că se poate. 

Despre aerodrom, pasiunea pentru zbor și avioane, dar și cum a ajuns să facă de ii place, într-o întâlnire cu fondatorul Aerodrom Barza, Mihai Merlușcă. Ne întâlnim pe 20 aprilie, ora 18:30, la Centrul de Tineret FJTG (Str. Tudor Vladimirescu nr. 17 - vizavi de Casa de Cultură)”, este anunțul organizatorilor.

Mihai Merlușcă va dezvălui și programul mitingului aviatic din 29 aprilie și surprizele cu care îi așteaptă pe vizitatori. 

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: