Incident revoltător. Un câine periculos a ucis un alt cățel într-un parc din Târgu Jiu

Imagini revoltătoare într-un cartier din Târgu Jiu. O femeie care deține un câine de rasă, un Bull Terrier, a băgat în sperieți localnicii din zonă. Ieri, câinele a atacat un alt cățel într-un parc din zona 9 Mai și l-a ucis. Apoi câinele agresiv a fost filmat în timp ce e dus în bloc și are cățelul mort în gură. 

Oamenii care au semnalat incidentul se tem că oricând astfel de scene s-ar putea repeta mai ales că animalul este scos în parc fără botniță.

"În zona 9 Mai, această doamnă detine acest caine foarte periculos de mult timp. Il plimba in parculetul din zona, unde stau foarte multi copii si batrani. Ataca catei si din pacate in dimineata asta chiar il ucisa pe acel catel care il are in gura. Incerca o doamna sa-l apere pe bietul catel, dar nu reusi sa faca nimic fiind foarte agresiv. Putea fi un copil in locul catelului. Pacat de bietul catel", a sesizat o târgujiancă. 

Luis Popa, șeful Direcției Județene de Management Integrat al Deseurilor si Protecția Animalelor Gorj, a anunțat că va sesiza Poliția Animalelor în urma vizionării imaginilor.

Galerie foto


Vizualizări: 1,930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: