Artişti de renume, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Gorjenii vor avea ocazia mâine, 10 martie, să participe la un spectacol inedit de muzică populară organizat cu ocazia împlinirii a cinci ani de la existenţa ansamblului artistic „Maria Lătăreţu” în cadrul Şcolii Populare de artă. Spectacolul va fi transmis în direct la Gorj TV.

Spectacolul „Cântec din Ţara Jiului de Sus” va putea fi urmărit mâine, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Interpreţi ca  Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Nicolae Sabău, Sica Rusu Durlai, Victor Tiţa, Ion Drăgan şi mulţi alţii vor fi prezenţi la cea de cincea aniversare a Ansamblului Artistic „Maria Lătăreţu” în cadrul Şcolii Populare de Artă. „O să fie un spectacol pe cinste având în vedere numele grele din muzica populară care vor interpreta pe scena Casei de Cultură. Este moment aniversar şi deci moment de bucurie aşa că îi aşteptăm pe oameni să vină la acest spectacol”, a declarat Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Din spectacol nu vor lipsi nici grupul „Măriile Gorjului”, grupul bărbătesc „Ca la Gorj”, grupul de naişti „Jiana” şi formaţia de dansuri în coregrafia lui Ştefan Mirunescu. „Pe lângă grupurile amintite vor evolua pe scenă şi cei mai merituoşi opt elevi ai Şcolii Populare şi bineînţeles în concert participă cu un recital extraordinar „Doina Gorjului”, dirijorul orchestrei fiind Adrian Luca”, a precizat Viorel Gârbaciu.

Prezentatoarea spectacolului va fi Carmen Sarcină. Realizatorul spectacolului este nimeni altul decât Viorel Gârbaciu în colaborare cu Consiliul Judeţean Gorj dar şi Liga Culturală „Fii Gorjului din Bucureşti”. Preţul unui bilet este de 15 lei iar pentru cei care nu vor avea posibilitatea să participe, trebuie să ştie că spectacolul va fi transmis în direct la Gorj TV.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: