Aşa arată bărbatul dispărut din Motru

Poliţiştii din municipiul Motru au fost sesizaţi în cursul zilei de ieri, 21 octombrie a.c., cu privire la dispariţia  lui Gheorghe T., de 59 de ani din localitate.

Bărbatul a plecat la data de 19.10.2009, în jurul orelor 0730, a plecat de la  domiciliu şi până în prezent  nu a mai revenit. 

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,62 m, greutate 84 kg, păr grizonat, ochii căprui, faţă rotundă, poartă mustaţă.

Semne particulare: prezintă o cicatrice în zona frontală, partea stângă, în lungime de circa 5 cm, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu un pulover  de culoare verde, cu motive geometrice sub formă de romb, haină din piele de culoare neagră, şapcă  din piele de culoare neagră, pantaloni  din stofă  de culoare albastră,  curea de culoare neagră cu cataramă mare pe care se află inscripţia „S”, încălţat cu pantofi de  piele de culoare  neagră cu şiret,   mărimea nr. 40  şi are asupra sa o geantă din piele de culoare neagră şi o umbrelă de culoare roşie, tip baston.

Persoanele care pot oferi relaţii cu privire la bărbatul dispărut, sunt rugate să apeleze numărul de telefon 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: