Cozma şi Băsescu, naşi la nunta unui şef de partid

Un arădean, necunoscut opiniei publice, a invitat la nunta sa, ce va avea loc astăzi, toată „crema“ din ţară. Fie că îi cunoaşze fie că nu, omul a vrut să aib la nuntă numai oameni importanţi. Aşa se face că omul îi desemnase drept naşi pe Miron Cozma şi Traian Băsescu, împreună cu soţiile.

Nunta este organizată de Vasile Govâjdean, preşedinte al Partidului Muncitorilor şi Ţăranilor din România, care a trimis invitaţii la prietenii săi de prin ţară, aceştia crezând că e vorba despre vreo glumă proastă, mai ales că ştiau că ginerică nu mai e tocmai în floarea vârstei. Printr-o invitaţie, acesta l-a anunţat pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului că se căsătoreşte şi îl pune naş, alături de şeful statului, mirarea fiind mare cel puţin pentru Miron Cozma, care spune că nu ajunge azi la Arad de teamă să nu-i fie asociată imaginea cu a actualului preşedinte.

Cozma afirmă că nu se duce la nuntă pentru că nici nu are bani şi nici nu doreşte să fie văzut alături de Traian Băsescu în perioada de campanie electorală. "Nu m-a întrebat de nimic, nu mi-a dat un telefon până acum, doar mi-a trimis invitaţia zilele trecute, invitaţie pe care n-am s-o onorez pentru că n-am nici bani şi nici dorinţa de a fi cu Băsescu la aceiaşi masă", afirmă Cozma.

„Omul ăsta cred că are o problemă pentru că m-a sunat acum vreo 4 luni şi mi-a spus că vine la mine la partid. I-am spus să vină, dar mi-a zis că are deja partidul lui şi i-am cerut să rămână la partidul lui şi să mă lase în pace. Acum mi-a trimis invitaţie că sunt naş, alături de Traian Băsescu. Ce să spun?!", declară Cozma.

Conform invitaţiei primite de Miron Cozma, nunta programată pentru 19 octombrie, ar urma să înceapă la ora 10.00 la Catedrala Veche din Piaţa Filimon Sârbu, după care petrecerea propriu-zisă va avea loc în comuna Secusigiu, din judeţul Arad.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: