Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Asistent medical: Combinezoanele au efect de seră

Combinezoanele pentru protecție antiCovid sunt din ce în ce mai greu de purtat, pe vreme caniculară. Cel puțin asta susține un ambulanțier din Gorj. Acesta a vorbit despre cât de greu este de purtat acel echipament de protecție împotriva coronavirusului.

Marin Popescu, asistent medical în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, spune că cele mai grele momente pe care trebuie să le suporte sunt legate de purtarea combinezonului. ”Ești ca într-o saună”, spune Popescu.

”Greutatea lor nu este mare, ci condițiile pe care le oferă sunt greu de suportat. Ești  ca într-o saună permanentă în interiorul lor. Temperatura resimțită afară este accentuată pe sub costum, ca un efect de seră. Stăm până la 8 ore îmbrăcați în ele. Nici apă nu prea putem să bem”, a spus asistentul medical Marin Popescu, la Târgu Jiu Tv.

Vizualizări: 1,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: