Astăzi, premieră naţională la cinematograful din Târgu Jiu

Filmul „Hobbitul - O călătorie neaşteptată“ va putea fi văzut astăzi, în premieră naţională, la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu“ din Târgu Jiu. Filmul este în format 3D şi poate fi vizionat la orele 11:00, 14:15, 17:30 şi 20:45. Preţul unui bilet va fi de 15 lei de persoană.

Cei care nu vor reuşi să prindă bilet astăzi trebuie să ştie că acest film va rula şi săptămâna viitoare până miercuri, la aceleaşi ore. Filmul atât de aşteptat de gorjeni are în rolurile principale pe Martin Freeman, Richard Armitage şi Ian Mc Kellen, în regia lui Peter Jackson. Potrivit sitelului de profil cinemagia.ro,   aventura urmăreşte călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediţie de proporţii epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduşi de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Ţara Pustietăţii, pe tărâmuri înşelătoare, pline de goblini, wargi, orci, şi vrăjitori.
Deşi ţinta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlneşte pe creatura care îi va schimba viaţa pentru totdeauna... Gollum.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: