Aşteaptă săli pline la meciurile echipei locale de baschet

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a avut ocazia reîntâlnirii cu suporterii la ultimul meci disputat la Târgu Jiu. Din păcate doar puţin peste 300 de spectatori au avut acces în sală, conform normelor în vigoare, dar antrenorul Jordanco Davitkov se aşteptă la săli pline atunci când protocoalele medicale vor permite accesul la capacitatea de 100 % în săli.

Gorjenii de la CSM Târgu Jiu au făcut spectacol la meciul cu CSM Miercurea Ciuc din ultima etapă spre bucuria celor 300 de suporteri din sală. A fost acesta primul meci la care suporterii au revenit în săli după o perioadă de pauză forţată dar pe viitor antrenorul echipei locale de baschet se aşteaptă la revenirea spectatorilor în număr mare alături de echipă. 

Antrenorul Jordanco Davitkov a avut cuvinte de apreciere faţă de această revenire a fanilor în tribune, precizând că rezultatele bune ale echipei dar şi o scădere a cazurilor de infectări cu coronavirus să ducă la cât mulţi spectatori în tribune: “Suntem fericiţi că au revenit suporterii, pentru că sportul şi baschetul se joacă pentru fani. Suporterii vin în funcţie de rezultate şi mersul echipei. Dacă la început am pierdut nişte meciuri, acum, după perioada de carantină, au fost destul de mulţi spectatori şi ne bucură acest lucru. Vor fi şi mai mulţi şi vom fi şi mai mulţumiţi când sala va fi plină”.

CSM Târgu Jiu le-a oferit o victorie spectaculoasă la meciul cu CSM Miercurea Ciuc pe care l-a controlat în totalitate şi a reuşit astfel a patra victorie din acest sezon.

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: