Noul investitor de la Academica Clinceni a plătit salariile la zi

Sabin Ilie, team manager al echipei Academica Clinceni, a dat detalii despre noul investitor al echipei. Acesta nu este gorjeanul Nicolae Sarcină, despre care presa centrală a informat că ar prelua echipa din Clinceni ci Nicolae Dobrescu, cel care deja a plătit la zi salariile jucătorilor.

Anunţat de presa de sport centrală ca nou finanţator al echipei Academica Clinceni, omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină nu este implicat  în finanţarea ultimei clasate. Nici antrenorul Flavius Stoican, cu care chiar s-a anunţat că s-a ajuns la un acord pentru a prelua echipa nu a mai ajuns la Clinceni.

Adrian Falub e noul director tehnic al formației din Clinceni, acordul fiind valabil până la finalul acestui sezon. Jucătorii au efectuat marţi deja  primul antrenament sub comanda tehnicianului de 50 de ani. În organigramă au fost incluși și Augustin Călin, director sportiv, plus Sabin Ilie, team manager.

Noua conducere trebuie să rezolve, în primă fază, conflictul cu fostul antrenor însă Ionuț Chirilă spune că semnează rezilierea cu Academica dacă își încasează tot salariul.

„Momentan nu pot da multe amănunte despre domnul Nicolae Dobrescu. Iubeşte fotbalul foarte mult. Ar fi dorit să-şi facă o echipă de fotbal, dar plecând de la dorinţa lui, împreună cu Augustin Călin am reuşit să-l convingem să vină la Academica Clinceni. A fost dorinţa dânsului să investească. Nu sunt mulţi oameni de afaceri care doresc să investească în fotbal, iar pentru noi e un lucru fantastic că a venit alături de noi. A fost prezent la meciuri, îl puteţi vedea la stadion când veniţi la partidele noastre. Promisiunile dânsului au fost onorate, salariile sunt la zi. Acum, rămâne şi ca jucătorii să demonstreze în teren ce e de demonstrat. Jucăm pe puncte şi asta contează cel mai mult. Vă pot spune că toate promisiunile dânsului au fost onorate şi e un lucru bun că a venit alături de echipă. În privinţa antrenorului, Falub e antrenorul nostru până în vară şi cred că situaţia s-a reglementat din punctul ăsta de vedere” a spus Sabin Ilie la Telekom Sport.

Vizualizări: 6,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: