Alegeri pentru conducerea AJF Gorj

În această săptămână cluburile de fotbal şi asociaţiile sportive din Gorj se pregătesc pentru alegeri. Conform programului stabilit de AJF Gorj, vineri, 10 decembrie, va avea loc şedinţa de alegeri a conducerii AJF Gorj în care va fi ales preşedintele pentru următorii patru ani.

Convocarea şedinţei de alegeri s-a făcut în urma ședinței Comitetului Executiv al AJF Gorj iar candidaţii au primit un termen pentru a depune dosarele la Secretariatul General de la sediul AJF Gorj. Pentru funcţia de preşedinte al AJF Gorj există un singur candidat, actualul preşedinte al AJF Gorj, Mihai Prunariu.

Ales ultima dată în anul 2017, Mihai Prunariu se află în faţa celui de-al cincilea mandat la şefia AJF Gorj. Pe lângă preşedintele asociaţiei se vor alege şi cei doi vicepreşedinţi, dar vor fi alegeri şi pentru celelalte funcții ale Comitetului Executiv, altelele decât cea de președinte, care sunt prevăzute în Statutul AJF Gorj.

Mihai Prunariu a fost ales prima dată în funcţia de preşedinte al AJF în anul 2005, atunci când a candidat împotriva fostului preşedinte, Ion Corlan, cel care condusese asociaţia timp de 18 ani, şi a lui Sorin Găman, fost director la Pandurii Târgu Jiu. După patru ani, în 2009, Prunariu a candidat din nou, de această dată având un singur adversar, fostul arbitru şi conducător la Pandurii Târgu Jiu, Daniel Băloi. Au urmat apoi mandatele din 2013 şi 2017 adjudecate tot de Mihai Prunariu.

La Adunarea Generală Extraordinară de alegeri sunt aşteptaţi delegaţii tuturor cluburilor care au echipe înscrise în liga 4 şi 5, dar şi cei ai cluburilor care au grupe de juniori înscrise în campionatele organizate de către AJF Gorj.

Vizualizări: 1,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: