Ahmed Bashir a revenit în forţă la CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu se poate lăuda cu o revenire în forţă pe final de an. O contribuţie decisivă la victoria din ultimul meci de la Târgu Jiu a avut-o Ahmed Bashir, americanul care a lipsit o perioadă de pe teren dar acum este complet refăcut.

CSM Târgu Jiu are patru victorii şi șase înfrângeri în actualul sezon, ultimele patru victorii fiind obţinute în ultimele patru meciuri oficiale. La ultimul meci disputat pe teren propriu americanul Ahmed Bashir a fost omul meciului. Acesta a revenit recent pe teren după o perioadă în care a avut probleme medicale şi a jucat foarte puţin.

Bashir a făcut cel mai bun meci al său cu Miercurea Ciuc, având 100% procentaj la aruncările de 2 puncte, cu 6 din 6, 75%  de la linia de libere şi 50% de la 3 puncte. În plus acesta a mai strâns 7 recuperări şi 3 pase decisive şi a înscris 27 de puncte.

Americanul a declarat că formaţia gorjeană devine tot mai omogenă pe zi ce trece şi crede că are şanse chiar la play-off: „Am făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre de până acum în acest sezon. Simt că, în acest moment, ca echipă, începem să construim acea chimie. Cu siguranță cred că avem șanse mari să ajungem în play-off. Simt că avem toate piesele de care avem nevoie și dacă jucăm împreună așa cum am făcut-o astăzi, atunci doar cerul este limita. Vreau să adaug că m-am simțit minunat să avem fanii înapoi alături de noi. Le mulţumim pentru susţinere. Cu siguranță ne dau mai multă energie”.

CSM Târgu Jiu a început mai greu acest sezon, cea mai mare problemă fiind aducerea unor jucători de bază pe parcursul turului şi lipsa de omogenitate a lotului.

Vizualizări: 284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: