Atac al peremiştilor la adresa primarului din Bâlteni

Peremiştii se pregătesc intens pentru alegerile din 2012. La primăria Bâlteni au candidat, pe care l-au şi prezentat într-o conferinţă de presă.

Înscris de doar 2 ani în partid, Romeo Ecobici, preşedintele PRM de la Bâlteni, se vrea primar în localitate. Strategia sa de campanie este bazată de atac la adresa actualului primar Vasile Vlăduleanu, pe care-l acuză de o grămadă de lucruri. „Domnul Vlăduleanu încheie contracte cu firme private care cosesc iarba prin localitate în loc să pună oamenii de la 416 să facă asta, pentru că şi aşa stau degeaba. Şi sunt multe nereguli pe care le comite acolo de când e primar. Cum credeţi că a reuşit să facă o avere atât de mare în doar şapte ani? Voi candida la Bâlteni pentru că sunt multe de făcut în localitate şi cred că pot face multe lucruri bune”, susţine Ecobici.

În 2008 Partidul România Mare nu a reuşit să câştige nici măcar un primar la Gorj. obiectivul pentru 2012 însă este destul de îndrăzneţ, vor 10% din primări.

„E un nimeni, nu are sens să răspund la ce spune acesta. Din PRM nu face parte decât el si socrul său. Nişte proşti. Eu de 8 ani muncesc doar cu cei de la 416. Muncesc cu ei in fiecare zi. Sunt 70 de oameni“

Vasile Vlăduleanu, primar Bâlteni

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: