Atac dur al Anamariei Prodan la adresa lui Prunariu

Impresara Anamaria Prodan a postat pe pagina de socializare un atac virulent la adresa preşedintelui CS Pandurii, Mihai Prunariu. Conflictul dintre cei doi a fost generat de un proces pe care Pandurii l-a intentat lui Prodan.

Iată mai jos textul postat pe Facebook: „Sunt total dezamagita de iesirile necontrolate ale unui personaj murdar, anex si neinspirat, care s-a trezit peste noapte sef peste emblema unui club important din Romania si care produce dezgust la fiecare fraza sau gest, numit Prunariu..Acest nechemat agresiv, catapultat de o clasa politica mai mult decat complice direct in sanul fotbalului romanesc nu a facut pana acum decat sa distruga munca unor oameni extrem de profesionisti precum Eugen Parvulescu , Cristi Pustai si Marin Condescu, oameni care au dus clubul Pandurii Tg Jiu in Europa si au scris istorie pentru acest oras. 

Eu personal am pus mult suflet la clubul Pandurii si am ajutat aceasta echipa in momentele ei cele mai dificile renuntind de multe ori la bani si aducand jucatori foarte importanti (Eric de Oliveira, Erico da Silva, Christou Paraskevas, Elton da Silva, Alin Buleica, Mihai Roman ,Matulevicius,etc care prin prestatiile si profesionialismul lor au saltat gruparea din Tg Jiu la rangul de „echipa de calibru” in peisajul autohton romanesc. Din pacate acest om care nu reprezinta altceva decat o proiectie promovata de dusmanii inverusnati ai modernizarii si performantei sportive minte intr-un stil barbar. Iar tragedia este ca acelasi personaj insalubru care conduce momentan Pandurii Tg Jiu si-a batut in totalitate joc de munca ilustrilor sai predecesori aruncand in aer un intreg oras care traieste pentru fotbal. Si ca si cum n-ar fi suficient a ajuns sa arunce acum cu noroi in oamenii care au facut mult bine acestui club. 

In fapt, acest individ este un "neica nimeni"pentru ca inainte de a fi actualul viitor gropar al clubului Pandurii, acest domn nu a insemnat nimic in fotbalul romanesc. Si nici nu va insemna, pentru ca omul care se implica astazi activ la destramarea a ceea ce a mai ramas din Pandurii Tg Jiu n-a realizat ca nu-l ajuta nici numele, nici fata si nici performantele pentru a calca pe urmele unor oameni atat de competenti precum Parvulescu , Pustai si Condescu. Senzaţia de gol absolut e izbitoare, cu atat mai mult cu cat Prunariu s-a zbatut sa faca, personal si repetat, o demonstratie convingatoare de incompetenta si inadecvare. In plus, micimea acestui individ este demonstrata in fiecare zi, iar faptul ca a ajuns sa se teama de oamenii care odata i-au fost prieteni si a caror rasuflare o simte puternic in ceafa temandu-se ca ii vor "fura"scaunul nu face decat sa demonstreze ce fel de om este. N-am inteles inca de ce ma actioneaza in judecata, dar probabil ca nici neuronul stingher care-l ghideaza n-a inteles. Aspect care nu ma surprinde deloc pentru ca prostia, de regula, moare singura...se sinucide inventiv.Sa ti fie rusine Prunariu.... Nimic nu te a recomandat vreodata si nici nu o sa te recomande... In timp ce tu continui sa mori, noi continuam sa traim!!!!“

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: