Atac fără precedent la adresa jucătorilor Universităţii Craiova

Universitatea Craiova a reușit doar un egal în partida cu nou-promovata Universitatea Cluj, scor 1-1, în cadrul etapei cu numărul 2 din Superligă. Problema e că nici în meciurile anterioare oltenii nu au reuşit nici o victorie, iar acest lucru îl îngrijorează pe Mihai Rotaru.

Oltenii au fost conduși de către „Șepcile roșii” aproape o oră, după golul lui Ioan Filip din minutul șase, spre marea nemulțumire a patronului Mihai Rotaru. Într-un final, fundașul Paul Papp a reușit egalarea în minutul 64, stabilind și scorul final. 

Patronul „leilor din Bănie” a vorbit despre partida contra clujenilor, declarând că prima repriza a fost un dezastru. Rotaru s-a arătat foarte dezamăgit de atitudinea jucătorilor, spunând că unii dintre aceștia nu ar merita să poarte tricoul Universității. „Nu ai voie să porți tricoul Universității și să te prezinți așa. Sunt jucători care nu au ce căuta la Universitatea Craiova. Sunt dezamăgit de unii, cărora le-am dat șanse. Sunt 2-3-4 care nu au ce căuta. Trebuie să ne mai întărim”, a recunoscut totuşi patronul oltenilor ceea ce antrenorul spusese deja cu privire la întăriri, Craiova reuşind destul de puţine transferuri în această vară. 

Mihai Rotaru rămâne totuşi optimist şi vede partea plină a paharului. „Față de CFR și FCSB, noi am luat un punct, glumind puțin. Prima repriză cu U Cluj a fost un dezastru. Jucători odihniți, care nu au jucat în Albania (n.r. – la 1-1 cu Vllaznia), să te prezinți așa! E rușinos. E lipsă de atitudine, de interes. În viață nu primești nimic gratis. Trebuie să pui capul în pământ și șă faci ceva. Arată că ai caracter la greu, nu când e bine.  Nu e treaba mea să discut cu jucătorii. Trebuie să discute Laszlo Balint, domnul Cârțu, nu e treaba mea”, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Vizualizări: 1,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: