Atacul din Piața Centrală a fost premeditat. Dispus să facă 50 de ani de închisoare

Doi fraţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce în ultima zi a anului trecut au omorât un bărbat în Piața Centrală din Târgu Jiu, victima fiind mai întâi lovită cu pumnii şi picioarele, după care a fost înjunghiată.

"S-a reţinut că inculpatul D.D., pe fondul unei stări conflictuale legate de dorinţa de a fi despăgubit pentru un pretins afront adus de victima B.R., constând în pretinsa aducere de către victimă a unui concubin pentru fosta concubină a inculpatului, a luat hotărârea fermă ca, în situaţia în care nu i-ar fi fost satisfăcute pretenţiile financiare în cadrul unei judecăţi ţigăneşti, să suprime viaţa victimei, postând pe o reţea de socializare monologuri în care îşi expunea nemulţumirile şi avertismentele către victimă, ameninţând-o cu săvârşirea unor fapte grave pentru care ar fi urmat să fie condamnat la «50 de ani de închisoare»", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.



Astfel, în 31 decembrie, în jurul orei 11, cei doi fraţi se aflau în incinta Pieţei Centrale din Târgu Jiu şi s-au întâlnit întâmplător cu bărbatul respectiv. Cei doi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, iar după victima a căzut, a fost înjunghiată de unul dintre fraţi cu un cuţit în zona spatelui. În urma rănilor suferite, bărbatul a murit.


Cei doi au fost trimişi în judecată, unul pentru omor calificat şi tulburarea liniştii publice, iar cel de-al doilea pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 2,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: