Ciolacu are semnăturile pentru moțiunea de cenzură

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu afirmă că 115 parlamentari au semnat până acum pentru moţiunea de cenzură anunţată de PSD şi UDMR ca reacţie la decizia Guvernului de a-şi asuma răspunderea pe legea privind alegerea primarilor din două tururi de scrutin.

„Vom merge în continuare, cum am promis. O să depunem moţiunea de cenzură, facem calendarul, sesiune extraordinară convocată de preşedintele României, depunem moţiunea şi, repet, moţiunea nu este.. într-o sesiune parlamentară ai dreptul să depui o moţiune în respectiva sesiune parlamentară. Nouă ne-au dat acum şansa să depunem două. Sper să se oprească odată cu asumările”, a declarat Marcel Ciolacu duminică, în cadrul unei conferinţe de presă la Târgovişte.

Ciolacu a afirmat, răspunzând unei întrebări, că până în prezent s-au strâns 115 semnături, suficiente pentru a depune moţiunea.

El a afirmat de asemenea că poartă discuţii şi cu Victor Ponta pentru susţinerea moţiunii de cenzură şi că speră să ajungă la un acord în această privinţă cu liderul Pro România.

Vizualizări: 705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: