Atelier de creaţie pentru copii, la Ursaţi

Laura Manea, creatoarea brandului „Le Charme” dă startul, începând cu data de 15 iulie 2023, atelierelor de creație dedicate copiilor dornici să își dezvolte latura creativă. 

Întâlnirile vor fi organizate, la Ursați, la Atelierul „Le Charme”, de câteva ori pe săptămână și în weekend, în funcție de numărul cursanților înscriși. 

Înscrierile au început, iar informaţii suplimentare se pot afla de la numarul de telefon: 0755.741.074.

„Am gândit aceste ateliere din dorința de a putea oferi copiilor o alternativă la petrecerea timpului liber într-un mod benefic! La Atelierele Le Charme vor învăța tehnici de decorare, de creare a unor obiecte care vor fi luate acasă de către ei; reciclare creativă, pictură și crearea unor modele cu ajutorul cuielor și a aței; crearea unor jucării din materiale textile și multe altele! Vom încerca să avem activități cât mai diversificate. Le oferim copiilor posibilitatea să își dezvolte latura creativă, să socializeze, să se bucure de livadă și de minunata natură care ne înconjoară! Și părinții se vor putea înscrie la aceste ateliere, pentru a petrece timp de calitate alături de cei mici, dar și pentru a învăța lucruri noi. De asemenea, dacă doresc, pot lăsa copiii la ateliere și dumnealor pot face ce doresc, se pot relaxa acolo sau în altă parte! Trebuie să avem șansa să ne redescoperim sau să descoperim noi pasiuni care să ne aducă bucurie în viață, să ne relaxăm și să lăsăm, măcar pentru trei ore, grijile și stresul cotidian deoparte!”, a spus Laura Manea.

Atelierele nu vor fi doar despre posibilitatea dezvoltării imaginației și laturii creative a copiilor, ci și despre posibilitatea de a socializa într-un mediu fără acces la tehnologie, fără telefoane mobile sau alte gadgeturi.

Galerie foto


Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: