Atletele de la CS Pandurii, vicecampioane la semimaraton

Atletele clubului CS Pandurii Târgu Jiu au luat parte recent la Campionatele Naţionale de Semimaraton. Atletele pregătite de Ion Bură şi Ionuţ Bură au reuşit o clasare pe locul doi la competiţia care a avut loc în „Parcul Crâng” din municipiul Buzău.

Campionatele Naționale de Semimaraton, competiție rezervată seniorilor, tineretului și juniorilor 1, a avut loc atât la individual, cât şi la echipe, acolo unde CS Pandurii a avut pe podium echipa feminină, pentru care au punctat primele trei clasate. Înaintea acestui concurs sportivele de la Pandurii au reuşit să câştige titlul naţional în proba de 10.000 de metri.

Din echipa CS Pandurii au făcut parte trei atlete, două dinte acestea cu dublă legitimare la CSM Târgu Jiu şi LPS Târgu Jiu. Alina Eremia, Mihaela Cepoi și Andreea Chivoiu, sunt pregătite de antrenorii Ion Bură şi Ionuţ Bură, la CS Pandurii, ele devenind vicecampioane de semimaraton ale României după ce s-au clasat pe locul doi cu echipa de senioare.

Reuşita vine după o serie de antrenamente efectuate la peste 35 de grade în această vară, în care sportivele au făcut sacrificii pentru a se putea antrena normal.

Atletele clubului Pandurii vor continua pregătire având ca obiectiv să aducă medalii şi de la Campionatele Naţionale de maraton, alergare montană şi cele de cros, programate în această toamnă.

Galerie foto


Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: