AJF Gorj începe Ligile 4 şi 5 cu mai puţine echipe

AJF Gorj va da startul competiţiilor de fotbal seniori la nivel de judeţ pe la jumătatea acestei luni. Preşedintele asociaţiei gorjene, Mihai Prunariu, spune că nu vor fi mai mult de 12 echipe în fiecare dintre aceste competiţii.


Problema protocolului medical care trebuie respectat şi la nivelul echipelor de judeţ creează probleme echipelor de fotbal, majoritatea fiind susţinută de primăriile locale, Bugetul echipelor este afectat de testele pe care jucătorii trebuie să le facă regulat, pentru că sunt foarte mulţi jucători care nu s-au vaccinat la nivelul celor legitimaţi la aceste echipe, după cum a precizat şeful AJF Gorj. “Începem întrecerile mai întâi cu juniorii. Sper ca, în jur de 12 septembrie, să începem competiţiile de la nivel de judeţ cu un minim de 10-12 echipe la Liga 4 şi vreo 10-12 echipe la Liga 5”, a spus Mihai Prunariu la Tele 3, precizând că cea mai mare problemă este respectarea protocolului medical şi din acest motiv echipele nu s-au mai înscris: “Protocolul acesta medical actual este extrem de greu de respectat şi echipele nu se mai înscriu. Nu vreau să îl încălcăm iar cei nevaccinaţi trebuie să înţeleagă că le trebuie acele teste înainte de meciuri. Şi sut foarte, foarte mulţi jucători nevaccinaţi la aceste echipe”.

Pauza destul de mare din campionatele de fotbal judeţene a creat şi alte probleme şi mulţi jucători au renunţat la fotbal. Iar acum o problemă în plus este afectarea bugetelor primăriilor care susţin aceste echipe şi nu au suficienţi bani pentru teste.

Vizualizări: 1,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: