Atleţii juniori de la Pandurii au câştigat două medalii de la CN de sală

Tinerii atleţi care se pregătesc la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu se întorc mâine cu două medalii de la Campionatele Naţionale de Sală. Desfăşurate în perioada 6-7 martie, la Bacău, campionatele de juniori trei au beneficiat de o participare numeroasă a sportivilor de la Pandurii, opt dintre tinerii atleţi care se pregătesc aici luând startul în probele de sală şi reuşind să câştige şi două medalii.

Primele medalii aduse în acest an de sportivii de la Pandurii aparţin tinerilor juniori Ionuţ Sanda şi Larisa Buşoi. Deşi nu este legitimat de mult timp la Pandurii, Ionuţ Sanda s-a clasat pe locul trei la 3000 m câştigând astfel medalia de bronz. Antrenorul Ion Bură a precizat că e prima participare la un concurs a acestuia el obţinând la doar două luni după ce a început pregătirea prima sa medalie din carieră. Cea de-a doua medalie a revenit atletei Larisa Buşoi care a devenit vicecampioană naţională la 3000 m sală intrând în posesia medaliei de argint.
Performanţele  sunt cu atât mai importante cu cât atleţii s-au pregătit de cele mai multe ori pe zăpadă sau în Parcul Central pe perioada iernii deoarece la Târgu Jiu nu există nici pisă de recortan nici sală pentru atletism.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: