Atunci când ajungi să urăști pe cineva din ficați: cazul Victor Ponta

Pe 30 octombrie 2015, în România a avut loc o tragedie. Tragedia nu a fost la fel pentru toată lumea, însă. Pentru oamenii normali din țară, tragedia a fost că au murit 64 de tineri nevinovați, din cauza impotenței unui stat corupt până la măduvă, în toate colțișoarele lui. Pentru unii PSD-isti, tragedia a fost că l-au pierdut pe Întâiul Jeg al țării, Victor Ponta.
Victor Ponta a avut miercuri o postare pe Facebook în care spunea, cu un emoticon care rânjește asociat, că premierul Cioloș a fost ”emanat din flăcările de la Colectiv”. Pentru acest hoț jegos și securist, incendiul de la Colectiv a însemnat o tragedie personală. Parcă-l și văd blestemând morții „sataniști” noapte de noapte, de când a fost pișat în freză de popor ”din cauza lor”. Vă mirați că Ponta n-a avut nici măcar dramul de decență să comemoreze cumva evenimentul? Aș! Mirați-vă că nu i-a înjurat de mamă pe morți și răniți. Că nu i-a înjurat în public, adică, că-n privat fiți siguri, repet, că-i înjură când își mai amintește, adică des, de atunci.
Portdrapelul PSD în campanie Victor Ponta este genul de om atât de ticălos încât l-ar urî și un călugăr budist. Și da, este portdrapel PSD pe bună dreptate, pentru că e definitoriu pentru acest partid care, după ce te omoară, vor să te mai și violeze, simt nevoia să te umilească suplimentar.
Dacă vedeți un astfel de PSD-ist pe stradă sau pe Facebook, uitați de toleranța la care ne îndeamnă binefăcătorul nostru (mă refer aici la Soroș, desigur, nu la Dumnezeu); faceți un serviciu societății și scuipați-l în ochi. Dar dacă-l vedeți pe Victor Ponta, nu-i faceți nimic. Jegul ăsta ordinar nu merită nici măcar atât. Merită doar compătimire și un zâmbet rece, în drumul lui vertiginos spre a deveni cel mai infect caracter de pe planetă.
Atunci când nici moartea unor copii nu mai e o limită, societatea ar trebui să reacționeze cumva, în locurile unde legea nu poate pătrunde. Dar noi stăm acasă și ne hlizim pe Facebook în timp ce un hoț dovedit și fără scrupule urinează pe cadavrele de la Colectiv. Nu orice cadavre. Cumva, am stabilit cu toții, tacit, că sunt cadavrele noastre. Ei, păi dacă nici măcar un asemenea gest nu ne poate face să ne ieșim din pepeni și să schimbăm ceva, atunci ghiciți ce merităm: pe Victor Ponta premier!

Vizualizări: 1,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: