Au aruncat sute de milioane de lei vechi pe drum. Află de ce!

Cei trei hoţi din Mizil care au prăduit un bătrân din Leleşti au aruncat cei 33.527 lei, în momentul în care au fost opriţi de poliţişti, pe raza localităţii Bumbeşti Piţic. Parchetul a precizat într-un comunicat de presă că "După ce inculpaţii au reuşit să-i sustragă părţii vătămate suma de bani aceştia au plecat de la faţa locului, deplasându-se spre jud. Vâlcea, iar când au ajuns pe raza comunei Bumbeşti-Piţic au fost identificaţi de organele de poliţie. În aceste împrejurări, sub un anumit pretext, inculpatul Mecic Ghiocel şi persoana care îi însoţea pe cei trei inculpaţi au  reuşit să fugă de la faţa locului, moment în care cea din urmă a aruncat  suma de bani ce aparţinea părţii vătămate pe marginea drumului, reuşind să-şi asigure scăparea".

Poliţiştii l-au prins în scurt timp, iar suma de bani a fost recuperată şi restituită bătrânului. Reamintim că hoţii au intrat în gospodăria acestuia sub pretextul că vor să cumpere PET-uri şi fier vechi.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au solicitat, instanţei de judecată, la data de 12.08.2012, arestarea preventivă a inculpatei Culea Irina sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi a incupaţilor  Mecic Ghiocel şi Ilie Walter Ionuţ sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.

Magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele inculpaţilor, pentru o perioadă de 25 de zile.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: