Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au băut, apoi s-au urcat la volan

Trei șoferi au fost prinși în ultimele 24 de ore băuți la volan, în județul Gorj. Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, conducea azi-noapte un autoturism pe strada Traian, având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Un alt bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost prins miercuri în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 B Frătești, având o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

La Motru, azi-noapte, un bărbat de 33 de ani conducea un autoturism strada Calea Severinului, având o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea  cu exactitate a alcoolemiei.

Cei trei s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 4,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: