Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arestat după ce a uitat în cabina de probă... un pistol

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv după ce a uitat în cabina de probă a unui magazin din București o geantă în care se aflau un pistol cu glonţ şi un încărcător cu opt cartuşe.

Potrivit unui comunicat de joi al Poliţiei Capitalei, un angajat din cadrul unui complex comercial a sesizat marți la 112 faptul că într-o cabină de probă a fost găsită o geantă în care se afla un pistol.


"Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonţ, iar în aceeaşi geantă se afla şi un încărcător cu opt cartuşe. Au fost declanşate investigaţiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză. A fost identificat şi condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând iniţial că pistolul îi aparţine", precizează oamenii legii.

Sursa citată menţionează că bărbatul a fost reţinut, iar, ulterior, a fost arestat preventiv.
Poliţia Capitalei informează că cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Vizualizări: 2,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: