Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au crescut amenzile de circulaţie. Vezi de ce!

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 922 din 27 decembrie 2011, a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 1.225 din 14 decembrie 2011 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată.

Potrivit art. 1 din actul normativ menţionat, începând cu data de 1 ianuarie 2012, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabileşte la 700 de lei lunar.

Prin urmare, având în vedere şi dispoziţiile art. 98 alin.2 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, potrivit cărora un punct amendă reprezintă valoric 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin hotărâre a Guvernului, din ianuarie 2012, punctul de amendă va fi de 70 lei.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: