Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au cumpărat apă în loc de motorină

Poliţiştii au identificat şi reţinut alte 3 persoane care sub pretextul că vanzarii de carburant (motorină), au indus în eroare două persoane dornice să  achiziţioneze carburant.

          În data de 27.12.2012, orele 20:50, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti- Jiu a fost sesizată direct de F.M., de 45 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, cu privire la faptul că în jurul orelor 17:20, în timp ce se afla de serviciu la o staţie peco din oraşul Bumbeşti-Jiu, a fost contactat de trei bărbaţi necunoscuţi care i-au oferit spre vânzare 100 litri lichid despre care au susţinut că este motorină, în zece recipiente din plastic, pentru care a achitat suma de 450 lei.

          După plecarea acestora, partea vătămată a observat faptul că lichidul aflat în recipiente este un produs falsificat neidentificat.

          Tot în cursul zielei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi de către P.C., de 44 ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj, despre faptul că în cursul zilei, în jurul orelor 16:10, la domiciliul său s-au prezentat trei persoane de sex bărbătesc cu o autoutilitară care i-au oferit spre vânzare cantitatea de 100 l combustibil motorină în bidoane din plastic a câte 10 l fiecare, în schimbul sumei de 450 lei (suma de 250 lei şi bonuri de masă în valoare de 200 lei), după care au plecat într-o direcţie necunoscută, iar partea vătămată verificând calitatea combustibilului, a constatat că este apă.

          În urma sesizărilor primite, toate informaţiile şi semnalmentele comunicate poliţiştilor de către păgubiţi, au fost transmise tuturor poliţiştilor aflaţi în teren, ocazie cu care au fost instituite filtre pe principalele artere de circulaţie.

          Cu ocazia activităţilor desfăşurate, la orele 18:00, pe D.N. 66, în oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, a fost identificată şi oprită în trafic autoutilitara condusă de P.C., de 41 ani, din comuna Albota, judeţul Argeş, iar în interiorul acesteia au fost identificaţi, B.A., de 25 ani, din oraşul Comarnic, judeţul Prahova şi P.F., de 38 ani, din Comuna Albota, judeţul Argeş.

          La efectuarea percheziţiei corporale sumare, asupra lui P.C., a fost găsită suma de 200 lei şi mai multe bonuri de masă, care au fost restituite părţii vătămate.

          De asemenea, tot asupra acestuia s-au mai găsit sumele de 1287 lei şi 90 euro a căror provenienţă nu a putut fi dovedită legal care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

          Totodată în autoutilitară au fost identificate mai multe recipiente  din plastic goale.

          În cauză poliţiştii au emis pe numele suspecţilor ordonanţă de reţinere, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

          Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: