Au depus plângere penală pentru mai multe costume populare

Mai mulți săteni din comuna Albeni acuză faptul că au fost țepuiți de alte două localnice. Oamenii au depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce cele două femei le-ar fi cerut mai multe costume populare autentice și nu le-au mai returnat.

O localnică spune că doar ea a dat 5 costume vechi cu o valoare foarte mare. Femeile le-au cerut cu împrumut pentru a le folosi în anumite videoclipuri muzicale sau spectacole. Costumele au fost împrumutate în urmă cu un an, iar localnicii acuză faptul că femeile nu mai recunosc și nu vor să le  mai restituie.

”Am împrumutat 5 costume la o altă locatară, atât eu, cât și mai multe persoane din localitate. În total sunt aproximativ 10 costume populare vechi și foarte vechi pentru activități culturale sau filmări. Urma să ni le returneze. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar timp de un an ne-a tot amânat. Acum ele nu mai recunosc că au luat de la noi costumele și nu mai vor să le returneze. Acum noi am mers și am depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Așteptăm să mergem la audieri, apoi în instanță pentru judecată”, a spus localnica.

Vizualizări: 2,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: