Au devenit suspecţi pentru că au fugit de poliţişti

În dimineaţa zilei de 29.03.2011, orele 05:15, patrula mixtă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu şi jandarmi ai I.J.J. Gorj, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, au observat pe str. 9 Mai, un autoturism care la vederea oamenilor legii şi-a schimbat brusc direcţia de deplasare.

Procedând la urmărirea autoturismului suspect, la un moment dat, pe str. Castanilor, acesta a oprit iar cei trei ocupanţi au fugit în direcţia str. Minerilor. În urma investigaţiilor efectuate, cei trei suspecţi, I.I., de 20 ani, M.M., de 18 ani şi un minor de 16 ani, toţi din comuna Dăneşti, au fost depistaţi pe str. Ana Ipătescu, din municipiu.

De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, în autoturism au fost găsite mai multe bunuri (roată rezervă, trusă chei auto şi cantitatea de 5 litri benzină), despre care suspecţii au declarat verbal că le-au sustras din mai multe autoturisme parcate în zona 9 Mai din Tg-Jiu.

Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: