Corina Şuţă ar lăsa primăria Târgu-Jiu fără miliarde pentru bucătărie

Corina Şută este omul care atrage bani pentru Primăria Târgu Jiu. Foarte multe investiţii realizate în municipiu sunt rezultatul proiectelor întocmite de ea. De mai bine de cinci ani este şefa Biroului Programe şi Politici Comunitare şi spune că dacă ar fi să-şi schimbe meseria s-ar face bucătar. În timpul liber Corina Şuţă găteşte mâncăruri exotice şi se ocupă cu grădinăritul.

Corina Şuţă lucrează în cadrul Primăriei Târgu Jiu de aproximativ 13 ani, iar de mai bine de cinci ocupă funcţia de şef al Biroului Programe şi Politici Comunitare. De-a lungul activităţii sale a întocmit proiecte importante cum ar fi reabilitarea sistemului de apă şi canalizare, modernizarea drumului de rocadă şi construirea de centre sociale. Chiar dacă timpul său liber este foarte limitat, Corina Şuţă găseşte întotdeauna puterea să se ocupe de treburile casnice, gătitul şi grădinăritul fiind cele mai importante pasiuni ale sale. Chiar dacă este expertă în gătitul mâncării, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în caz prăjiturilor. “Gătitul mă relaxează şi îmi creează mereu o bună dispoziţie. Dacă ar fi vreodată să-mi schimb meseria m-aş face bucătar. Am tot felul de cărţi de bucate şi îmi place să experimentez mâncăruri noi. Foarte multe sunt improvizaţii sau combinaţii. În mare parte îmi pun amprenta asupra a ceea ce gătesc deoarece realizez combinaţii de legume cu carne. Prefer legumele proaspete sau congelate şi însă evit conservele. Pregătesc specialităţi exotice şi mă consider un adevărat bucătar. Mâncarea mea preferată o reprezintă ciupercile cu caşcaval. În ceea ce privesc prăjiturile sunt un expert în rateuri. Am doar câteva reţete care îmi ies foarte bine şi mă limitez la ele”, a declarat Corina Şuţă.

Are grădină cu plante aromatice

În afară de bucătărie, Corina Şuţă îşi petrece o parte a timpului liber şi în grădină. Aceasta se ocupă de florile cât şi de legume. Ba mai mult are o grădină de plante aromatice pe care o îngrijeşte cu mult în permanenţă. “Îmi place să petrec foarte mult timp în grădină atât în mijlocul trandafirilor cât şi printre legume. Mi-am procurat mai multe feluri de seminţe de roşii, iar anul acesta vreau să-mi îmbogăţesc grădina cu roşii pitice. De anul trecut mi-am făcut o grădină cu plante aromatice: busuioc, salvie, ceapă de tuns, lămâiţă şi cimbrişor”, a precizat Corina Şuţă. Pasiunea pentru grădinărit a făcut-o să-şi petreacă acasă prima parte a concediilor. Corinei Şuţă îi plac călătoriile şi îşi dorea să vadă Japonia. “Îmi place să călătoresc. Voiam să văd Japonia, însă se pare că am ratat acest vis”, a declarat Corina Şuţă.

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: