Au donat cărți la mall

Zeci de elevi ai Colegiului Tehnic Motru, implicați în proiectul Euroscola, au donat, vineri, cărți la mall-ul din Târgu Jiu.

În contextul Zilei Mondiale a Educației, care se celebrează în fiecare an pe 5 octombrie, tinerii motreni au inițiat o campanie în cadrul școlii și au reușit să strângă 200 de cărți. Le-au împachetat frumos și le-au împărțit clienților Centrului Shopping City Târgu Jiu.

Gestul tinerilor a fost apreciat.

„A fost o zi specială. Dacă la început oamenii erau reticenți în a primi cărțile, crezând că trebuie să ne plătească, după ce au aflat că dorim să donăm o carte pentru educație, lucrurile s-au schimbat! Am fost impresionați să vedem multe zâmbete când au primit cărțile, iar cineva ne-a mărturisit că era pentru prima dată când a primit ceva. Nu pot descrie ce am simțit când am văzut câteva persoane care s-au oprit pe bănci și au început să citească cartea primită”, a precizat profesorul Mihaela Crăciunescu.

Colegiul Tehnic Motru s-a înscris la proiectul de talie internațională Euroscola, demarat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România şi Ministerul Educaţiei, care se desfășoară în acest an sub motto-ul „Eucația schimbă vieți”.

Galerie foto


Vizualizări: 2,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: