Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au donat sânge și... fructe

ALDE Gorj și-a mobilizat vineri membrii pentru o acțiune de donare de sânge, asta după ce acum câteva zile Centrul de transfuzii din Târgu Jiu a anunțat că stocurile sunt la cota de avarie.

Fiecare donare poate contribui la salvarea unei vieți. Printre donatori a fost şi secretarul de stat în Ministerul Energiei, Marius Dumitraşcu. "Tichetele cadou primite au fost folosite pentru achiziţionarea de fructe şi apă, acestea fiind donate Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Tg-Jiu. Acţiunea a fost foarte bine primită atât de cadrele medicale cât şi de micii pacienţi", arată ALDE Gorj într-un comunicat.

Nevoia de sânge rămâne mare în continuare, cei de la Centrul de transfuzii făcând în continuare apel la cetățeni să își ajute semenii. 

Vizualizări: 1,854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: