Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au făcut curăţenie, au mers în tabără

48 de elevi din Danciulesti si Aninoasa, comunitati din judetul Gorj in care Petrom isi desfasoara activitatea, au participat la Tabara din Tara lui Andrei, in perioada 29 iulie - 18 august. Micii voluntari cu idei, membri ai echipelor Muguri de Anin si Promotorii Ordinii si Curateniei ,  au fost rasplatiti cu locuri in tabara datorita proiectelor propuse in cadrul competitiei Scoala lui Andrei, proiecte menite sa rezolve probleme din comunitatile lor.

Pe parcursul unei saptamani, echipele Muguri de Anin si Promotorii Ordinii si Curateniei au participat la  cursuri neconventionale si ateliere in aer liber, care urmareau dezvoltarea abilitatilor de leadership si a spiritului antreprenorial, precum si promovarea unor valori responsabile fata de mediu si comunitate.

"Tabara din Tara lui Andrei" este un proiect al Petrom care isi propune promovarea unei atitudini pro-active si responsabile fata de mediu si fata de comunitate.

Echipa CSR Petrom

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: