Au împărţit pumni de Revelion

De la petrecerea de Revelion, patru tineri au ajuns direct pe patul de spital. Dupa ce a băut bine, un tânăr de 17 ani Turcineşti a mers la Căminul Cultural din localitate unde se organizase Revelionul şi a început să împartă pumni în stânga şi în dreapta.

Încurajaţi de aburii alcoolului pe care-l consumaseră la petrecerea de Revelion, patru tineri au mers în satul Rugi din Turcineşti, la Căminul Cultural, unde se sărbătorea trecerea dintre ani, pentru a face legea. Capul răutăţilor a fost un tânăr de 17 ani din Târgu Jiu, care şi-a amintit de socotelile neîncheiate pe care le are cu alţi tineri din satul Rugi. Şi-a luat cu el alţi trei prieteni, dintre care doi de 21 de ani din Târgu Jiu, iar un altul de 27 de ani din localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş.

Din cartierul Vadeni, unde scandalagiii petreceau de Revelion, au chemat taxiul să-i ducă până la Rugi. Odată ajunşi, cei patru au inceput să împartă pumni în stânga şi în dreapta, lovind la nimereală şi distrugând tot ce le ieşea în cale. La scurt timp la fata locului au ajuns echipajele de politie, dar si ambulantele pentru a prelua victimele scandalului. Batausul de 17 ani si alte trei persoane care se aflau la Caminul Cultural au fost transportate la spital pentru a primi ingrijiri medicale suferind mai multe leziuni. Ceilalti trei scandalagii au reusit sa fuga in seara aceea, insa Politia le cunoaste identitatea si toate datele personale. De indata ce vor fi prinşi, acestia vor da socoteala oamenilor legii.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: